Voorraden verkopen

Voorraden verkopen

De opkoper van overtollige voorraden is altijd geïnteresseerd in het opkopen van uw voorraden. Het professioneel team van Hahebo Opkoper biedt de mogelijkheid om een indicatie te geven van de waarde van uw voorraden. U kunt bij Hahebo terecht voor de verkoop van misproducties, B-producten en overtollige voorraden.

Het totaalpakket aan diensten wordt aangeboden door de opkoper van uw overtollige voorraden. Hahebo neemt namelijk werk uit handen door alles in één keer voor eigen rekening en risico te kopen. Daarnaast werkt het ervaren team discreet en vertrouwelijk. Uw voorraden verkopen buiten Nederland of de EU? Dit behoort ook tot de mogelijkheden bij de opkoper die uw pand en opslagterrein bezemschoon achterlaat.

Uw voorraden verkopen? Neem dan contact op met Hahebo of vul een gratis waardebepaling in. Bij interesse in uw voorraden doet Hahebo een bod. U kunt akkoord gaan en ontvangt uw geld zonder dat er onverwachte kosten in rekening worden gebracht. Als de betaling voltooid is haalt de opkoper uw overtollige restanten op en laat het pand netjes achter.

Ook kunt u voor de volgende diensten terecht bij de opkoper van Nederland: